IASI - HAIDETI !!!
Pagina 1 din 11 • Impartiti •
Pagina 1 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 
IASI - HAIDETI !!!
Organizare pentru iasi , eventual strageti`va si veniti la buc !
7rUe.4liFe- Mesaje: 75
Data de inscriere: 05/12/2008
Cum sa facem
Salut, sunt Tudor din Iasi, aici suntem mai multi, cateva zeci de masini x 5 oameni fiecare, toate cu numere rosii. Am dat anunt in ziarul auto din iasi, de luni astept si pe altii. Da-mi nr tau de telefon si id -ul sa stiu cum facem cand ajungem in Bucuresti. Nu stiu exact cum sa ajung pe Kiseleff. Nr meu e 0722690740
jostaxa@yahoo.com, tudost02@yahoo.com
Toata lumea sa trimita mail la ddd@dandiaconescu.ro pt o emisiune in direct pana SAMBATA!
jostaxa@yahoo.com, tudost02@yahoo.com
Toata lumea sa trimita mail la ddd@dandiaconescu.ro pt o emisiune in direct pana SAMBATA!
tudost02- Mesaje: 45
Data de inscriere: 06/12/2008
Re: IASI - HAIDETI !!!
o sati dau add , oricum mai avem o sapt la dispozitie
7rUe.4liFe- Mesaje: 75
Nu pot ajunge la bucuresti, dar o sa incercam o miscare si la iasi.
Toti cei care nu pot ajunge e bine sa facem ceva in fiecare oras de care apartinem. Vom fi vazuti oricum. Parererea mea. Deci astept pareri sa vedem dak se merita sa facem ceva si in iasi.
Multumesc.
Toti cei care nu pot ajunge e bine sa facem ceva in fiecare oras de care apartinem. Vom fi vazuti oricum. Parererea mea. Deci astept pareri sa vedem dak se merita sa facem ceva si in iasi.
Multumesc.
mihai85- Mesaje: 13
pentru mihai 85
mihai85 a scris:Nu pot ajunge la bucuresti, dar o sa incercam o miscare si la iasi.
Multumesc.
Mihai, eu sunt din iasi si am id tudost02@yahoo.com si tel 0722690740. Si eu vreau meeting in Iasi dar merg si la Bucuresti!
SI EU SUNT DIN IASI, SI NU POT MERGE IN BUCURESTI DAR IN IASI O SA FIU PREZENT ASA CA HAIDETI SA NE PUNEM PE TREABA
dilliman- Mesaje: 5
PENTRU CEI DIN IASI
dilliman a scris:SI EU SUNT DIN IASI, SI NU POT MERGE IN BUCURESTI DAR IN IASI O SA FIU PREZENT ASA CA HAIDETI SA NE PUNEM PE TREABA
1.CARE POATE SA MERGA LA BUCURESTI: SA NE GRUPAM CATE 5 IN MASINI ASTFEL INCAT SA MERGEM CAT MAI MULTI( E SI MAI IEFTIN)
2.CEI CARE NU POT MERGE , ASTEPT IDEI PENTRU ORGANIZAREA UNUI MEETING DE PROTEST IN FATA PREFECTURII IASI ( REPREZENTANTUL GUVERNULUI IN TERITORIU)
3. iN SUPLIMENTUL AUTO DIN ZIARUL " EVENIMENTUL" VA APAREA UN ANUNT REFERITOR LA TAXA AUTO. INDRUMATI CAT MAI MULTA LUME SA IA ACEST ZIAR
4. IN ZIARUL ADEVARU - CEL CARE SE DISTRIBUIE GRATUIT, VA APAREA DE ASEMENEA UN ARTICOL CU DATELE DE CONTACT SI CU MODUL DE ORGANIZARE A PLECARII SPRE BUCURESTI
5. CINE ARE CUNOSTINTE LA POSTURILE TV, LA ZIARUL DE IASI(CEL MAI CITIT ZIAR), NU EZITATI SA INTERVENITI!
Pe mine ma putei gasi la id mess- tudost02@yahoo.com, tel 0722690740
DIN IASI .::http://salvatiromania.wordpress.com/2008/12/05/taxa-auto-trebuie-strivitanu-dormiti-in-case
SRIETI PE TOATE BLOCURILE SI ORIUNDE LA VEDERE CU SRAY-URI CU VOPSEA .:JOS CU TAXA AUTO SI CU JIGODIILE DIN GUVERN..! VOM VOPSI TOATE ORASELE SA LA ARATAM CA NU DORMIM…
SRIETI PE TOATE BLOCURILE SI ORIUNDE LA VEDERE CU SRAY-URI CU VOPSEA .:JOS CU TAXA AUTO SI CU JIGODIILE DIN GUVERN..! VOM VOPSI TOATE ORASELE SA LA ARATAM CA NU DORMIM…
intrus_117- Mesaje: 20
Cine are relatii sau stie cum sa facem sa obtinem o autorizatie pt un miting? Pe 13?
HAIDETI SA FACEM CEVA URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU STATI IN CASA OAMENI BUNI!!!!!!
TARICEANU NE CALCA IN PICIOARE!!!!!!!!!!
HAIDETI SA FACEM CEVA URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU STATI IN CASA OAMENI BUNI!!!!!!
TARICEANU NE CALCA IN PICIOARE!!!!!!!!!!
mihai85- Mesaje: 13
SI IN IASI
EU NU AM POSIBILITATEA SA MERG LA BUCURESTI (SERVICIU) DAR AS BAGA VREO 1 H DE CLAXON CONTINUU LUNI DIMINEATA IN FATA PREFECTURII SI SA BLOCAM CIRCULATIA ACOLO (BINEINTELES LEGAL).DACA E SA FIE MERG CU MARE INTERES colibadaniel@yahoo.com
Daca nu,facem o moda si din numere inmatriculate la moldoveni sau bulgari
Daca nu,facem o moda si din numere inmatriculate la moldoveni sau bulgari
Danielstea- Mesaje: 2
Data de inscriere: 07/12/2008
IN STRADA VA FI CONTINUAREA.....
Din punctul meu de vedere ar trebui in sa stabilim ora la care sa iesim in strada....DACA O SA STAM IN CASA SI O SA NE UITAM LA STIRI NU O SA REZOLVAM NIMIC...Nu cred ca vreo 200 de masini parcate in fata Primariei nu o sa atraga atentie......
Oare omu asta stie cat este salariu mediu REAL !!!!!!!!! in Romania ca sa ne putem permitem masini noi.....
Astept cu nerabdare o ora si o zi pt. a putea participa la protest....TREBUIE SA IESIM IN STRADA ...NU TREBUIE SA FIM TRATATI CA NISTE GUNOAIE.........TRAIM INTR-O TARA DEMOCRATA DM. TARICEANU !!!!!!!!!!!!!!! ( doar ca suntem condusi de comunisti ca tine )
Oare omu asta stie cat este salariu mediu REAL !!!!!!!!! in Romania ca sa ne putem permitem masini noi.....
Astept cu nerabdare o ora si o zi pt. a putea participa la protest....TREBUIE SA IESIM IN STRADA ...NU TREBUIE SA FIM TRATATI CA NISTE GUNOAIE.........TRAIM INTR-O TARA DEMOCRATA DM. TARICEANU !!!!!!!!!!!!!!! ( doar ca suntem condusi de comunisti ca tine )
emy- Mesaje: 1
pentru re.....
Tu esti timpit la cap?
ce treaba avem noi oamenii simpli care ne cacam pe noi sa ne luam o masina second caci nu avem bani si nu ne putem permite si tu ne trimiti cu tramvaiul?
crezi ca eu nu vreau masina noua ..dar de unde bani ... sa o vind pe mama?
deci cind facem protest fratilor la primarie?
ce treaba avem noi oamenii simpli care ne cacam pe noi sa ne luam o masina second caci nu avem bani si nu ne putem permite si tu ne trimiti cu tramvaiul?
crezi ca eu nu vreau masina noua ..dar de unde bani ... sa o vind pe mama?
deci cind facem protest fratilor la primarie?
iannis474- Mesaje: 34
.....
DECI HOTARITI CIND FACEM SI IN IASI SI EU VIN ..MAI AM CITIVA PRITENI CARE AU LUAT MASINI PERSONALE NU SA LE VINDA SI ACUM MA UIT CA ORI II DAU FOC ORI O DUC IN GERMANIA INAPOI CA ABIA AM ADUS-O MIERCURI
SI MERG SI LA BUCURESTI NECONDITIONAT
DECI CIND O FACEM?
SI MERG SI LA BUCURESTI NECONDITIONAT
DECI CIND O FACEM?
iannis474- Mesaje: 34
trebuie sa facem ceva asemanator celor din brasov, iar apoi protestul mare sa se mute la bucuresti, din iasi suntem destul de multi aici, + restul care nu activeaza pe forum dar ni se vor alatura, deci nu mai ramane decat sa ne mobilizam si sa stabilim o zi in care sa sustinem un protest si aici la iasi
micutzu- Mesaje: 4
Pagina 1 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 
Pagina 1 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum