Cum sa actionezi statul in judecata

Pagina 1 din 4 1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos

Cum sa actionezi statul in judecata

Mesaj  Paul la data de Joi Feb 26, 2009 5:14 pm

Am rugamintea ca cei care au initiat acest lucru impotriva statului pentru a cere restituirea baniilor , sa ne dea si noua mai multe informatii despre cum se face toata treaba,ce ne trebuie.Pas cu pas.

Multumesc

Paul
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Mesaje : 24
Data de înscriere : 05/12/2008

Vezi profilul utilizatorului http://taxa-auto.forumer.ro

Sus In jos

Re: Cum sa actionezi statul in judecata

Mesaj  antitaxa09 la data de Vin Feb 27, 2009 8:21 am

primul pas este sa depui o cerere la administratia financiara prin care soliciti scutirea de taxa. sunt obligati sa-ti raspunda in termen de 30 de zile. continutul ar fi urmatorul:


Domnule DirectorSubsemnatul ......... domiciliat in......................................... am cumparat din ... (stat membru al Uniunii Europene) un autoturism marca ......... fabricat in anul .... cu capacitatea cilindrica de ... cmc, norma de poluare EURO... Intrucat taxa de poluare calculata conform Ordonantelor emise de catre Guvern este de aproximativ .... EUR fiind peste dublul valorii de achizitie a masinii sunt pus in imposibilitatea de a plati aceasta taxa.

Drept urmare va rog sa aprobati scutirea de la plata acestei taxe de poluare.

Raspunsul dumneavoastra afirmativ imi este necesar pentru inmatricularea definitiva a masinii pe teritoriul Romaniei, sau in situatia unui raspuns negativ pentru inmatricularea temporara pana la solutionarea cazului pe cale judecatoreasca
In conformitate cu prevederile Legii nr:544/2001 va solicit raspunsul scris la adresa sus mentionata.Cu deosebit respect,
.............................


Data: 09.01.2009
Domnului Director al Administratiei Finantelor Publice a Municipiului ...............

eu asa am facut dar daca te grabesti ii poti da si direct in judecata fara sa depui aceasta cerere.
atentie: urmatoarea cerere de chemare in judecata o depui la tribunal nu la judecatorie:


Domnule Preşedinte,


Subsemnatul ...................., domiciliat in .......................................... în calitate de reclamant, cu respect formulez prezenta:

CERERE DE CHEMARE IN JUDECATĂ

a pârâtei Prefectura Judeţului ..., reprezentanta teritorială a Guvernului României, pentru incălcarea gravă a articolelor de lege mai jos menţionate prin impunerea la plata a asa zisei taxe de poluare necesară pentru înmatricularea autoturismului pe care l-am achiziţionat cu contract de vânzare cumpărare din ..... in scopul folosirii in interes personal.
Pentru aceasta, in spiritul legii vă rog sa judecaţi legalitatea acestei taxe si să dispuneţi scutirea de la plata acesteia, in caz favorabil mie.
Solicit de asemenea, obligarea pârâtei la plata cheltuielilor de judecată.

Motivele acţiunii:

În fapt, la data de ....... am achiziţionat din ......, stat membru al Uniunii Europene prin contract de vânzare cumpărare (copia anexată) un autovehicul marca ......... Pentru înmatricularea autovehicului pe teritoriul României ar trebui sa plătesc o taxă de poluare, conform prevederilor OUG 50/2008 modificată prin OUG 218/2008.
Deoarece consider aceasta taxă discriminatorie si ilegală in data de ....... am depus la Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului ..........Cererea nr: .... prin care am solicitat scutirea de la plata acestei taxe de poluare si răspunsul in baza Legii nr: 544/2001. Pâna in prezent nu am primit nici un raspuns.
Pentru a nu fi pus in imposibilitatea de a mă deplasa de la domiciliu la locul de munca solicit ca pe toata perioada derulării procesului să mi se permita eliberarea de numere provizorii, in caz contrar voi solicita despăgubiri.

În drept, îmi întemeiez acţiunea pe următoarele dispoziţii legale:
Conform Constituţiei Romaniei - art.21
(1) Orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime.
(2) Nici o lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept.
(3) Părţile au dreptul la un proces echitabil şi la soluţionarea cauzelor într-un termen rezonabil.

Conform Constituţiei Romaniei - art.11
(1) Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte.
(2) Tratatele ratificate de Parlament, potrivit legii, fac parte din dreptul intern.
(3) În cazul în care un tratat la care România urmează să devină parte cuprinde dispoziţii contrare Constituţiei, ratificarea lui poate avea loc numai după revizuirea Constituţiei.

Conform Constituţiei Romaniei - art.16
(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

Având in vedere ca de la data de 01.01.2007 România este stat membru al Uniunii Europene şi semnatara a Tratatului de aderare la Uniunea Europeana înţeleg ca trebuie sa se supuna prevederilor acestuia. Acest Tratat în Partea I, Principii, Articolul 2 prevede:
De la data aderarii, dispoziţiile Constituţiei, ale Tratatului CEEA si actele adoptate de institutii inainte de aderare sunt obligatorii pentru Bulgaria si România si se aplica in aceste state in conditiile stabilite prin Constituţie, prin Tratatul CEEA şi prin prezentul protocol.
(conf. art.1 alin.1 din Tratat este vorba despre Constitutia europeana)

În Constituţia Europeana la Secţiunea III, LIBERA CIRCULATIE A MARFURILOR, Subsectiunea 1, Uniunea vamala, Articolul III – 151 prevede:
alin.1 Uniunea cuprinde o uniune vamală care reglementează ansamblul schimburilor de mărfuri si care implica interzicerea, in relaţiile dintre statele membre, a taxelor vamale la import si la export şi a oricaror taxe cu efect echivalent, precum şi adoptarea unui tarif vamal comun în relaţiile cu ţările terţe.
alin.4 Între statele membre sunt interzise taxele vamale la import si la export sau taxele cu efect echivalent. Aceasta interdictie se aplica şi taxelor vamale cu caracter fiscal.

Aceleaşi prevederi se regăsesc şi în: Tratatul de instituire a Comunitatii Economice Europene / 1957 -art.95, Versiunea consolidata a Tratatului privind Uniunea Europeana si a Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene (Jurnalul Oficial C115 /9.05.2008) - art.28(ex articolul 23 TCE) si art.30(ex articolul 25 TCE)

Deoarece aceasta taxa se aplica datorită faptului ca masina am achizitionat-o din afara ţării şi nu s-ar fi aplicat daca masina ar fi fost inmatriculată în ţară şi aş fi cumparat-o de aici, este evident şi logic ca este o taxă vamală mascată. Deci este ilegala.

Conform Constituţiei Romaniei - art.139 alin.1
(1) Impozitele, taxele şi orice alte venituri ale bugetului de stat şi ale bugetului asigurărilor sociale de stat se stabilesc numai prin lege.

Deoarece taxa de poluare a fost instituita prin Ordonanţă de guvern o consider din nou ilegală.

Dovada acţiunii înteleg sa o fac cu copiile actelor pe care le anexez

Depun prezenta acţiune în 2 exemplare, unul pentru instanţă şi unul pentru a se comunica parâtei.

Anexez următoarele:
Copie carte de identitate
Copie contract de vânzare cumpărare autovehicul.
Copie după Cartea de identitate a autovehicului achizitionat
Copie Cerere .... din ....... adresata Administraţiei Finanţelor Publice a Municipiului ...........
Chitanţa nr………… - dovada achitării taxei de timbru judiciar;


Data,
……………….. Semnatura,

………………
Domnului Preşedinte al Tribunalului.................................


pentru ca eu am depus cererea de chemare in judecata inainte de aparitia ordonantei 7 din 19 febr 2009 am mai depus si urmatoarea completare:


CATRE
TRIBUNALUL ........................

Subsemnatul .........., domiciliat in ................................................ in calitate de reclamant, cu respect formulez prezenta:

COMPLETARE LA CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA
NR: ......./...../.......

Deoarece dupa depunerea cererii de chemare in judecata a fost emisa Ordonanta de urgenta nr: 7 din 18.02.2009 aparuta in Monitorul Oficial nr: 103 din 19.02.2009, precizez urmatoarele:
Masina pe care am achizitionat-o din ....... nu este noua, este second-hand, prima inmatriculare fiind facuta in anul .... pe teritoriul ...............
Ordonanta de Urgenta nr 50/2008 prin care se instituie taxa de poluare este discriminatorie fiind aplicata la momentul inmatricularii pentru prima oara a unui autovehicul pe teritoriul Romaniei nefiind aplicabila autovehiculelor deja inmatriculate la noi in tara.
Caracterul discriminatoriu si de taxa de import mascata este dat clar in Ordonanta 50/2008:
“Art. 4. - Obligatia de plata a taxei intervine:
a) cu ocazia primei inmatriculari a unui autovehicul in Romania;”
Deoarece masina pe care am achizitionat-o a fost inmatriculata pe teritoriul ......., (pentru aceasta fostii proprietari platind taxele aferente statului austriac), faptul ca sunt obligat sa platesc taxa de poluare fapt ce nu s-ar intampla daca as achizitiona o masina ce a fost deja inmatriculata in tara arata ca Ordonanta 50/2008 cu toate modificarile ulterioare, ingradeste libera circulatie a marfurilor garantata prin aderarea la Uniunea Europeana.
Pentru a camufla intentia vadita de taxare la importul de astfel de autovehicule in Ordonanta se specifica faptul ca sunt taxate si autovehiculele noi, insa in anexele acesteia se observa ca taxa este zero pentru autovehiculele cu norma de poluare EURO 5 si partial la autovehiculele cu norma de poluare EURO 4. Faptul ca in prezent producatorii de autovehicule fabrica doar masini cu norma de poluare EURO 4 si EURO5 , face ca aceasta Ordonanta sa nu se adreseze acestora, sau sa fie avantajati prin faptul ca sumele de plata sunt pur si simplu ridicole in comparatie cu suma pe care trebuie sa o platesc eu.
Mai mult decat atat aceste Ordonante modifica Codul Fiscal (Legea 571/2003) prin faptul ca abroga articolul 214 din Codul Fiscal, fapt ce contravine art.4 alin 1 din codul fiscal si art.139 din Constitutie.
In drept la pronuntarea sentintei pe care o veti da invoc:
1. prevederile art.148 alin 2 din Constitutie: “Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.”
2. principiul puterii lucrului judecat in sensul ca: “drepturile recunoscute unei parti sau constatarile facute printr-o hotarare judecatoreasca definitiva sa nu fie contrazise printr-o alta hotarare judecatoreasca data intr-un alt proces, deoarece altfel nu s-ar realiza administrarea uniforma a justitiei” (Trib. Suprem, sectia civila, dec. nr. 631/10.03.1973, nepublicata).”

Depun prezenta in doua exemplare, unul pentru instanta si unul pentru a se comunica paratei.
Anexez chitanta nr: ……………………. dovada achitarii taxei de timbru judiciar.

Data, Semnatura,
……………… ………………..

Domnului Presedinte al Tribunalului Cluj Napocaeu nu am scris in cererea de chemare in judecata seria sasiului masinii dar ar fi bine daca ai scrie si asta pt ca sa obtii mai usor de la inmatriculari al 4 lea rand de numere rosii. din cererea si completarea mea faci un singur act (vezi cum inserezi completarea in cerere)
cand depui cererea de chemare in judecata platesti la trezorerie taxa de timbru judiciar de 39 lei si mai trebuie sa ai 2 timbre judiciare de 0,15 lei. cererea o listezi in 3 exemplare pt ca unul inregistrat trebuie sa-ti ramana si tie. dupa ce ti-a venit citatia mai faci o cerere pentru eliberarea certificatului de grefa pe care o depui la tribunal (in cerere specifica faptul ca iti trebuie pentru inmatricularea temporara a autovehiculului (tipul si seria motor) pe toata perioada derularii procesului. cand depui aceasta cerere trebuie sa ai platit 2 lei taxa de timbru judiciar la trezorerie si un timbru judiciar de 0.15 lei. cu certificatul de grefa mergi la un birou de intermediere inmatriculari si-ti faci dosarul pentru numere rosii. sa-ti faca copie dupa certificatul de grefa pt ca o sa-ti trebuiasca de fiecare data cand iei numere rosii pana la finalul procesului. ar fi bine ca inainte de a face dosarul sa intrebi la ghiseu si daca-ti spune ca nu se poate sa te duci cu certificatul de grefa in copie sa ti-l vizeze comisarul sef de la inmatriculari. eu asa am procedat.
DACA APRECIEZI MUNCA MEA, CONSIDERI CA TE-AM AJUTAT SI POTI VIREAZA-MI IN CONTUL BRD: RO63BRDE130SV65055671300 pe numele Stirbulescu George suma de 20 lei

Salutari si Multa Bafta

antitaxa09

Mesaje : 25
Data de înscriere : 19/02/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Cum sa actionezi statul in judecata

Mesaj  antitaxa09 la data de Vin Feb 27, 2009 10:25 am

cine nu crede ca functioneaza sa citeasca aici: http://www.taxapoluare.com/pdf/Hotarare-taxa-poluare-Cristi-Danilet.doc
in consecinta doar fraierii si prostii platesc acest IMPOZIT PE PROSTIE

antitaxa09

Mesaje : 25
Data de înscriere : 19/02/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

eeee

Mesaj  steauaiulianos la data de Vin Feb 27, 2009 9:46 pm

Deci aveti dreptate in legatura cu aceste procese dar cei care a-ti trecut prin asa ceva postati cat v-a costat costuri totale si in detaliu va rog.Si exista posibilitatea sa si pierzi procesul si atunci care ar fi cheltuielile???

steauaiulianos

Mesaje : 30
Data de înscriere : 05/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Cum sa actionezi statul in judecata

Mesaj  lucianmara la data de Mar Mar 03, 2009 8:47 am

steauaiulianos a scris:Deci aveti dreptate in legatura cu aceste procese dar cei care a-ti trecut prin asa ceva postati cat v-a costat costuri totale si in detaliu va rog.Si exista posibilitatea sa si pierzi procesul si atunci care ar fi cheltuielile???
ooof, de ce vă e aşa frică??? ce cheltuieli totale??? te duci la un avocat, îl întrebi cât îţi ia, iar taxele de timbru nu pot totaliza mai mult de câteva sute de mii. Si nu prea vad cum poţi să pierzi, din moment ce au fost date atâtea hotărâri favorabile, şi vorbim de aceeaşi lege. Trebuie ca avocatul să facă bine dosarul.

Acum, eu am o altă întrebare. Pentru cine şi-a plătit deja taxa şi dă finanţele în judecată pentru restituirea ei: cum se procedează în acest caz? Poate cei care şi-au primit banii înapoi, nu mai intră p'aici, adr ar fi interesant de ştiut cum au decurs lucrurile.

lucianmara

Mesaje : 26
Data de înscriere : 06/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Cum sa actionezi statul in judecata

Mesaj  lucianmara la data de Mar Mar 03, 2009 8:58 am

antitaxa09 a scris:cine nu crede ca functioneaza sa citeasca aici: http://www.taxapoluare.com/pdf/Hotarare-taxa-poluare-Cristi-Danilet.doc
in consecinta doar fraierii si prostii platesc acest IMPOZIT PE PROSTIE
înţeleg eu bine din text că avocatul lor nu a fost prezent?
"La apelul nominal făcut în şedinţa publică se prezintă reprezentanta reclamantului, av. FC în substituire av. ST, lipsă fiind pârâta."
E ca şi când dai poliţia în judecată pt o amendă şi avocatul lor nici nu vine? Very Happy

lucianmara

Mesaje : 26
Data de înscriere : 06/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

jos taxa

Mesaj  danny la data de Mier Mar 04, 2009 9:48 pm

cine e de acord ca sa dam statul in judecata si sunt din tm ar trebui sa ne unim si sa facem unul comun care e de acord p.m sau post eu unul ma voi interesa de avocat si care e procedura haideti nu platiti taxe aberante jos coruptia! jos guvernu

danny

Mesaje : 23
Data de înscriere : 29/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

atentie

Mesaj  cristi la data de Vin Mar 06, 2009 11:14 am

la cluj se pierd procese!!!!!!!!!

cristi

Mesaje : 58
Data de înscriere : 05/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

muie tariceanu

Mesaj  danny la data de Sam Mar 07, 2009 4:02 pm

as dorii sa stiu daca hotararea este si definitiva si irevocabila pt dn PRF

danny

Mesaje : 23
Data de înscriere : 29/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

detalii?

Mesaj  lucianmara la data de Sam Mar 07, 2009 5:53 pm

cristi a scris:la cluj se pierd procese!!!!!!!!!
păi dă-ne mai multe detalii. La Cluj a fost chiar un caz mediatizat, în care a câştigat cineva. Şi avocatul trebuie să facă bine dosarul.
Sau tu vrei de fapt doar să sperii lumea? Suspect

lucianmara

Mesaje : 26
Data de înscriere : 06/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Cum sa actionezi statul in judecata

Mesaj  lucianmara la data de Sam Mar 07, 2009 5:54 pm

danny a scris:as dorii sa stiu daca hotararea este si definitiva si irevocabila pt dn PRF
se poate face recurs. dar din câte am înţeles eu, finaţele nu fac recurs. e foaret clar că urmează să piardă Very Happy

lucianmara

Mesaje : 26
Data de înscriere : 06/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

taxa auto

Mesaj  danny la data de Sam Mar 07, 2009 7:56 pm

as dori sa stiu de la pers in cauza daca sa ter4minat procesul deoarece la tribunal era pe fond in 5 12 2008 si vreau sa stiu daca e def si irev .a postat dosarul dar era cu recurs si vreau sa stiu ce s-a intamplat este sau nu castigat ms mult

danny

Mesaje : 23
Data de înscriere : 29/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Cum sa actionezi statul in judecata

Mesaj  lucianmara la data de Sam Mar 07, 2009 8:53 pm

danny a scris:as dori sa stiu de la pers in cauza daca sa ter4minat procesul deoarece la tribunal era pe fond in 5 12 2008 si vreau sa stiu daca e def si irev .a postat dosarul dar era cu recurs si vreau sa stiu ce s-a intamplat este sau nu castigat ms mult

1. am mai postat pe forum acest link: http://www.realitatea.net/130-de-persoane-din-alba-au-castigat-in-instanta-recuperarea-taxei-de-prima-inmatriculare_449617.html deci numai în judeţul Alba, în urmă cu o lună, 80 de persoane primiseră deja banii înapoi. urmau şi alţii, dar media nu prea ne ţine la curent, că doar din reclame la maşini (noi) au încasări uriaşe Wink
2. când pleci la o luptă pleci luând în calcul şi posibilitatea de a pierde. dar dacă stai acasă şi plângi de frică, oricum pierzi Wink săpt. viitoare vreau să mă întâlnesc şi eu cu un avocat. vă ţin la curent

lucianmara

Mesaje : 26
Data de înscriere : 06/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

jos taxa

Mesaj  danny la data de Dum Mar 08, 2009 1:49 pm

ms dar oricum nu voi sta linistit oricum imi iau in calcul si aceasta problema dar am vb cu cineva si mi-a spus ca daca e def si irevocabil sa anexez si asta la dosar deoarece nu poate o alta instanta sa de3a alt verdict decat actuala care i-a dat drep-tate de aceea vreau sa stiu ,daca e asa trebuie copie dupa sentinta def si irevocabila care e pus la dosar si urmat aceeasi pasi pe care i-a facut si respwectivul dar cerut daune sa se revoce ord si sa se dea banii inapoi tuturor ce au ploatit taxa.eu initial am vriut sa ma duc la vec nostriii sa o inscriu adica bg dar mai astept sa vad ce fac.jos taxa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 eu am de platit 3550 euro e corect ?sau actuala 7500 iar eu am dat 2200eur unde e de 2 ori taxa ?????nedreptatea statului roman rusine .

danny

Mesaje : 23
Data de înscriere : 29/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

degeaba

Mesaj  cristi la data de Lun Mar 09, 2009 2:10 pm

am mai spus si repet inca o data :
decizia in cazul de la Turda este definitiva si IREVOCABILA!!! Eu la dosarul meu, am avut acea decizie atasata, credeti ca a fost luata in considerare?
Era cineva care a cerut delatii la postul meu anterior, uite si raspunsul : DA, SE PIERD PROCESELE LA CLUJ, eu am pierdut!!! NU NUMAI EU, TOATI AM AVUT CAUZA RESPINSA !!!
Nu mai visati fratilor, suntem in Romania! Cand v-am chemat in strada........

Mai rau, am inteles ca acuma nu mai poti plati taxa veche numai daca ai adus masina PERSONAL !

cristi

Mesaje : 58
Data de înscriere : 05/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Procese

Mesaj  emi la data de Mar Mar 10, 2009 2:54 am

Curtea Europeana pentru Justitie, CEDO, sunt deasemeni institutii la care se poate apela. Si nu prea am auzit ca acolo statul roman sa castige in procesele intentate de cetateni.Iar hotararile acestora nu reprezinta niste hartii de care magistratii romani vor tine cont doar daca au chef. Avem nevoie de o hotarare de la CEJ, care sa creeze un precedent, sa se termine odata cu haotismul in deciziile instantelor romanesti. Cine a epuizat caile legale in tara are tot dreptul, poate si obligatia morala sa mearga mai departe...

emi

Mesaje : 4
Data de înscriere : 05/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

jos taxa

Mesaj  danny la data de Mar Mar 10, 2009 5:37 am

si cat rtrebe platit cheltuieli de judecata daca pierzi ,findca mam gandit sa-i dau in judecata si daca nu castig ii voi da si la cedo daca trebe dar am inteles ca trebe sa parcurgem intai instantele noastre pline de coruptie si indiferente dar cred ca daca va veni un val de sentinte de la cedo cred ca ne va lua in serios .e discriminare intre procese si va trebui sa depunem plangeri si la drepturile omului .ar trebui sa facem o scrisoare catre cedo eu nu prea ma descurc cu engleza dar ar trebui aratat cate articol;e incalca aceasta ordonanta .nedreptate ar trebui inca o revolutie .revolutia a inceput de la timisoara dar a doua revolutie de unde va incepe,oare vor mai fi oameni care vor avea curaj sa strige LIBERTATE SI JOS CORUPTIA ?????????????????????????????????? Question

danny

Mesaje : 23
Data de înscriere : 29/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Cum sa actionezi statul in judecata

Mesaj  cristi la data de Mar Mar 10, 2009 3:42 pm

ce cheltuieli?
pierzi banii dati la avocat si o taxa de timpru de 12 lei !

cristi

Mesaje : 58
Data de înscriere : 05/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

jos taxa

Mesaj  danny la data de Mar Mar 10, 2009 7:24 pm

ms pt raspuns dar nu e o cauza pierduta incearca la CEDO ,EU NU MA VOI DA BATUT ASA USOR ,am timp o inscriu la bulgari si pot sa astept raspunsul lor infect sio plin de jeg .pierdem tot daca nu facem ceva dar nu stiu daca mai e cineva in stare sa iasa in strada?///..................................... pale

danny

Mesaje : 23
Data de înscriere : 29/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Cum sa procedezi

Mesaj  Procedur la data de Sam Mar 14, 2009 12:22 am

Sunt 2 feluri in care poti sa rezolvi situatia cu taxa auto:
1. Daca ai platit, ceri in instanta restituirea banilor
2. Daca nu ai platit, poti da statul in judecata si sa ceri inmatricularea fara plata taxei.
Eu sunt in situatia a 2-a si am apelat la jutorul unor avocati sa ma rezolve. Sunt ok, ii puteti gasi pe site-ul law-company.eu, nu au onorarii mari si se poarta foarte frumos.
Sper sa am noroc si sa castig. Tineti-mi pumnii cheers

Procedur
Vizitator


Sus In jos

jos cu taxele

Mesaj  danny la data de Sam Mar 14, 2009 8:30 am

k sper sa ne tii la curent cu procesul ,oricum eu nu mai astept ma duc la bg ,o inscriu acolo voi face bani si ii voi actiona si eu deocamdata stau mai prost cu finantele .dupa procese tre sa facem o cerere si un dosar mai multi si sa-l dam la CEDO.nu?????????????????//jos cu taxele ,chiar daca o sa scoata taxa din iunie ,sursa sigura de la finante bounce affraid

danny

Mesaje : 23
Data de înscriere : 29/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

nu te cred

Mesaj  Oz_miata la data de Lun Mar 16, 2009 4:50 pm

cristi ,posteaza te rog sentinta sau da-ne nr de dosar altfel avem dubii ca ai facut actiune
avatar
Oz_miata

Mesaje : 7
Data de înscriere : 14/12/2008
Localizare : Ploiesti

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Cum sa actionezi statul in judecata

Mesaj  cristi la data de Mar Mar 17, 2009 1:42 pm

de ce oare sa ai tu dubii, nu inteleg.
Ce motiv aveam eu sa mint, nici atata!
...dar sa zicem ca nu stii cine sunt si nu ai incredere, uite : 137/117/2009
http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=117&d=MTE3MDAwMDAwMDAwMzMwMzA*

cristi

Mesaje : 58
Data de înscriere : 05/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

am vazut,multumesc

Mesaj  Oz_miata la data de Mar Mar 17, 2009 2:27 pm

am vazut ca ti-a fost respinsa ,poti sa ne pui si noua hotararea pt ca e incredibil ca la acelasi tribunal sa se dea doua verdicte contradictorii
avatar
Oz_miata

Mesaje : 7
Data de înscriere : 14/12/2008
Localizare : Ploiesti

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Cum sa actionezi statul in judecata

Mesaj  antitaxa09 la data de Mar Mar 17, 2009 3:20 pm

Cristi ne poti spune de ce a fost respinsa actiunea ta? mergi cu procesul la o instanta superioara?
Eu am proces in 8 Mai la Tribunalul Cluj. Propun pe acest forum ca toti cei ce avem procese sa divulgam locul data ora si sala la care vor avea loc procesele pentru a ne putea sprijini unii pe altii in sala de judecata. numai daca ne unim ii putem invinge

antitaxa09

Mesaje : 25
Data de înscriere : 19/02/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Cum sa actionezi statul in judecata

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 4 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum