F. IMPORTANT DE CITIT!!!

Pagina 5 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

In jos

abureli la TV

Mesaj  muietariceanu la data de Joi Feb 05, 2009 10:45 am

sa ne concentram totusi asupra mitingului de sambata 7 februarie 2009

muietariceanu

Mesaje : 21
Data de înscriere : 29/01/2009
Varsta : 36
Localizare : München

Vezi profilul utilizatorului http://www.muietariceanu.tk

Sus In jos

Uite cum ne-au pacalit cu taxa si cam ce ne asteapta !!!!

Mesaj  Adrian Cosmin la data de Vin Feb 06, 2009 7:05 am

Noua taxă auto, blocată pe masa guvernului

Cristina Sbîrn Vineri, 06 Februarie 2009

Executivul nu reuşeşte să se hotărască în privinţa unei formule care să aducă mai mulţi bani la buget şi să fie agreată de Comisia Europeană.

Guvernul are timp până în aprilie să stabilească o nouă formulă a taxei auto, potrivit unor surse guvernamentale. Cu toate că ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, susţine transformarea taxei de primă înmatriculare într-o taxă anuală, propunerea sa este întâmpinată cu rezerve de instituţiile statului, precum şi de reprezentanţii industriei auto.

Producătorul autohton Dacia doreşte păstrarea unei majorări consistente a taxei pentru înmatriculările de maşini second-hand, în timp ce Ministerul Transporturilor propune creşterea taxei pentru maşinile second-hand în funcţie de gradul de poluare şi de capacitatea cilindrică.

Propunerile nu par a coincide nici în ceea ce priveşte maşinile noi. Dacia susţine neplata taxei pentru înmatricularea maşinilor noi Euro 4, cu o capacitate cilindrică de până la 2.000 de centimetri cubi, măsură adoptată de cabinetul Tăriceanu în decembrie anul trecut. Ministerul Transporturilor, pe de altă parte, cere reducerea taxei pentru înmatricularea unor astfel de maşini, însă nu eliminarea completă.

Potenţialii cumpărători de maşini aşteaptă

„Noi am propus o cale de mijloc, cumva dublarea taxei auto pentru maşinile second-hand şi păstrarea ne impozitării la maşinile noi, doar pentru acest an“, a declarat Constantin Stroe, vicepreş edintele Dacia. Introducerea unuie taxe anuale nu este văzută de actorii implicaţi ca fiind cea mai bună măsură în acest moment. Intenţia ministrului Nemirschi de a reglementa prin lege, şi nu prin hotărâre de guvern, o viitoare formulă a taxei auto va prelungi şi mai mult starea de incertitudine în care se află populaţia, potrivit experţilor din industria auto. „Eu nu văd o lege pe taxa auto mai devreme de 6-7 luni, dacă se recurge la parlament. Ministrul trebuie să iasă cu o clarificare cât mai curând, pentru că pierdem şi noi, pierd şi importatorii de autoturisme secondhand“, a declarat Stroe. Nemirschi a trimis către guvern un memorandum care cuprinde mai multe propuneri de modificare a taxei auto, printre care şi revenirea la valorile din iunie, şi introducerea unei taxe anuale pe principiul „plăteşti în funcţie de câte gaze scoţi pe ţeava de eşapament“. Industria auto consideră însă că revenirea la vechile valori ale taxei este echivalentă cu prăbuşirea pieţei auto din România.

La sfârşitul anului trecut, Comisia Europeană a trimis o scrisoare de atenţ ionare României, în care se cerea modificarea noii taxe de poluare, triplată în cazul maşinilor second-hand, deoarece este discriminatorie şi încalcă legislaţia comunitară.


Link: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/838685/Noua-taxa-auto-blocata-pe-masa-guvernului/

Adrian Cosmin

Mesaje : 37
Data de înscriere : 28/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

get real

Mesaj  muietariceanu la data de Vin Feb 06, 2009 4:02 pm

Io nu inteleg dece mai aveti speranta in timp ce masinile voastre stau in garaj . E chiar amuzant Smile
Taxa nu se va schimba de una singura si nici guvernu nu o va anula de bunavoie.

muietariceanu

Mesaje : 21
Data de înscriere : 29/01/2009
Varsta : 36
Localizare : München

Vezi profilul utilizatorului http://www.muietariceanu.tk

Sus In jos

Re: F. IMPORTANT DE CITIT!!!

Mesaj  stig la data de Vin Feb 06, 2009 5:57 pm

Cei care iesiti maine fara aprobare parcati legal, fara claxon, fara avarii, fara injurii (fara scandal)! Multumesc! Orasele cu aprobare sunt Iasi si TG. Mures! Bravo lor!
avatar
stig

Mesaje : 105
Data de înscriere : 06/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Iata ce ne asteapta ! ! ! Cum ne tooot prosteste guvernul !!!

Mesaj  Adrian Cosmin la data de Sam Feb 07, 2009 11:12 am

Transcrierea interviului lui BOC de la B1TV de joi, 05.02.2009 de la emisiunea NASUL

Am selectat pasajele referitoare la taxa auto...

Emil Boc: /.../
Realizator: Taxa auto.
Emil Boc: Vom discuta în această lună...
Realizator: Aici eu citez din întrebările care vin cu taxa auto, sunt multe întrebări de la cetăţeni, dar şi interesaţi - unii sunt dealeri de maşini noi, alţi sunt cetăţeni obişnuiţi, dar, de fapt, sunt dealeri second-hand, şi mai sunt cetăţenii obişnuiţi ai patriei care...
Emil Boc: ...Care vor să-şi ia o maşină....
Realizator: ...care vor şi ei să ştie, exact.
Emil Boc: Deci, vom discuta în guvern, în această lună, aşa am convenit. Vom găsi o soluţie, nu pot să spun care este încă, pentru că avem discuţii şi cu Ministerul Mediului, şi cu Ministerul Transporturilor, şi cu Comisia Europeană, pentru a găsi o soluţie prin care, pe de o parte, să protejăm interesele industriei autohtone - orice ţară trebuie să facă acest lucru, să ţină cont de acest lucru...
Realizator: Dar să protejeze şi locurile de muncă. Adică, noi protejăm...
Emil Boc: Asta vreau să spun, toate sunt corelate.
Realizator: Adică, impuneţi, dacă protejăm...
Emil Boc:...Toate sunt corelate...
Realizator: ...Să nu dea afară zece mii de muncitori că, brusc, aşa le-a venit lor chef.
Emil Boc: Asta este o altă temă pe care o avem şi trebuie să găsim mecanismul prin care atunci când dai nişte bani, chiar unei firme străine, trebuie să ne asigurăm că angajează forţă de muncă din România. Nu vrem să mai avem, nu vreau să fac discriminări, /.../ cetăţeni, în primul rând, din alte părţi, care să lucreze în România, în primul rând trebuie să lucreze românii în România şi la autostrăzi, şi în alte părţi, apropo de acest subiect. Deci, acest interes, interesul cetăţeanului de a putea avea acces la cumpărarea unei maşini şi, nu în ultimul rând, de a rezolva problema aceea cu cei care şi-au cumpărat maşini înainte de 15 decembrie anul trecut, când, dintr-o dată, vechiul guvern a luat o măsură, şi n-a fost vina cetăţeanului că n-a putut să fie programat la RAR sau la celelalte structuri, pentru a şi-o înmatricula. Aici trebuie găsită o soluţie, pentru că se pierd în instanţă procese pe această temă, datorită faptului că nu s-a găsit timpul fizic...
Realizator: Aia a fost o mare...
Emil Boc: Şi aici va trebui să găsim o soluţie...
Realizator: Pe aia s-o găsească Tăriceanu, că are de unde şi să plătească gafa pe care au făcut-o ăia, de i-au înnebunit pe oameni.
Emil Boc: Acela a fost, după părerea mea, incorect acel demers al guvernului şi el trebuie să fie corectat.
Realizator: Citeam în pauză o propunere foarte bună, poate aveţi timp în maşină s-o analizaţi. Propunerea la care mă gândeam, apropo de taxa auto, era ca să plătească românii o taxă anuală, nu să plăteşti, ţi-ai luat maşină astăzi, şi tot astăzi să plăteşti toată taxa...
Emil Boc: ...Zice că facem o economie de 500 de milioane de euro. O s-o citesc cu mare atenţie.
Realizator: E interesantă. Poate că este mai bună decât propunerea mea sau a altora.
Emil Boc: Noi avem în programul generic, "Rabla" numit...
Realizator: Am văzut că aţi mărit...
Emil Boc: Da, la 60 de mii de vehicule, mărim suma acordată de la 3.000 la 3.800, deci de la 30 de milioane de lei vechi, la 38 de milioane de lei vechi, şi acum intră şi maşinile care sunt mai vechi de zece ani.
Realizator: Da, asta e bine. Da, asta e bine. Adică mai vechi de...
Emil Boc: Da.
Realizator: Adică se pot schimba rablele-rable.
Emil Boc: Rablele-rable, cu adevărat, care sunt în sistem şi avem deja sumele prevăzute în buget, astfel încât să intre imediat în aplicare programul. O să studiez această propunere.


Oare suntem noi chiar atat de prosti pe cat ne cred ei ????

Adrian Cosmin

Mesaje : 37
Data de înscriere : 28/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

ACTIUNI PENALE

Mesaj  Giano la data de Lun Feb 09, 2009 10:59 am

toti din bacau care am participat la miting suntem acum cercetati penal, s-a prezentat abia acuma politia la usha sa ne ceara buletine si date si sa ne invite la declaratii privind intocmirea dosarelor penale......SUNTEM STAT MILITIENESC....mitingul a fost in decembrie ei vin acum? .....SA DESCHIDA UN TOPIC PRINCIPAL ADMINII SA NE INVATAM RECIPROC CUM SA NE APARAM.......IN GURA MASII CA NUMAI CACATURI S-AU VBIT PANA ACUM..........HAI SA NE MAI SI APARAM DEACUMA DACA TOT SUNTEM CU PUMNU GROS......SA LE DARAMAM INTENTIILE

Giano

Mesaje : 10
Data de înscriere : 07/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Alte abureli cu taxa de poluare !!!!

Mesaj  Adrian Cosmin la data de Lun Feb 09, 2009 5:37 pm

Nimic despre taxa auto

Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, nu a vrut să divulge nimic sâmbătă, la Craiova, despre viitoarea formă a taxei auto, refuzând să comenteze dacă va rămâne în vigoare cea triplată ori va fi transformată într-un fel de impozit, pe care să-l plătească orice deţinător de autovehicul. „Să nu mă întrebaţi acum de taxa auto, că oricum n-o să vă răspund. Chestiunea asta se va discuta miercuri în guvern şi abia după aceea vom prezenta o poziţie oficială“, a spus Nemirschi.

Link:
http://www.gds.ro/Societate/2009-02-09/Nimic+despre+taxa+auto

Adrian Cosmin

Mesaje : 37
Data de înscriere : 28/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

tariceanu in direct cu utilizatorii stirileprotv. ro la ora 21

Mesaj  laziosb la data de Lun Feb 09, 2009 5:53 pm

ii punem niste intrebari?

laziosb

Mesaje : 1
Data de înscriere : 10/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

spanzurat sa fie de o franghie de la masina sa fie si rotile sa tiuie

Mesaj  danny la data de Lun Feb 09, 2009 7:49 pm

saii punem cateva intrebari adica unde si cum vrea sa fie inmormantat ca deja s-a pus pret pe capu, lui 5ooo e .

danny

Mesaje : 23
Data de înscriere : 29/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

taxa auto o minciuna si mani[pulare

Mesaj  sm_ionut la data de Lun Feb 09, 2009 10:54 pm

am auzit astazi un zvon ca masinile cumparate pana pe 15 dec 2008 vor fi inmatriculate la taxa veche.... oricum daca este asa tot hotie este... nu va multumiti cu nimic... vad ca protestele din iasi si mures au fost auzite asa ca va propun mai multe proteste in toate orasele

sm_ionut

Mesaje : 2
Data de înscriere : 26/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Jos Taxa!!!

Mesaj  Xh0st la data de Mar Feb 10, 2009 8:36 pm

Ai auzit un zvon ....
Toti va agitati numai gura este de voi .. au fost auzite protestele ??? Nu au fost auzite a fost ascuns tot nici prin massmedia nu a fost dat mai nimic ... am iesit degeaba in strada .. pe forum vorbiti dar cand este vorba de iesit in strada nimeni nu face nimic .. credeti ca e de ajuns ??? ca am iesit 100 de masini in iasi si nu stiu ce numar in mures ??? nu este trebuie sa fim uniti sa nu fie numai gura de romani ... sa aratam ca nu ne convine .. Isi bat joc de noi ce de la putere si nu este vorba numai de taxa de inmatriculare .. sunt putini care au curaj sa zica ceva .... ar trebuii sa iesim cu totii in strada ... mai avem putin si ne calca in picioare. JOS GUVERNUL!!! REVOLUTIE !!!!!!!!!!!!

Xh0st

Mesaje : 4
Data de înscriere : 10/02/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Au amanat-o inca o saptamana ! ! !

Mesaj  Adrian Cosmin la data de Mar Feb 10, 2009 10:58 pm

Emil Boc: Săptămâna viitoare vom finaliza în Guvern discuţiile despre taxa auto
Astazi, ora 20:59

Emil Boc a fost astăzi prezent la Mioveni la uzinele Dacia, unde a purtat o discuţie cu Francois Fourmont despre taxa auto. "În legătură cu taxa de primă înmatriculare, am cunoscut încă o dată punctul de vedere al uzinei Dacia şi, săptămâna viitoare în Guvern, vom avea o decizie asupra taxei auto", a afirmat premierul.

Emil Boc a declarat astăzi la Mioveni că pentru Guvern rămâne prioritar sectorul industrial auto.

"În primul rând, Guvernul are ca preocupare majoră menţinerea locurilor de muncă şi crearea, dacă este posibil, de noi locuri de muncă în mediul auto. Am fost bucuros să văd că ieri Dacia şi-a reluat producţia. Astăzi sunt aici pentru a vedea ce probleme există, pentru a vedea în ce măsură Guvernul poate ajuta uzinele Dacia, aşa cum va sprijini întreaga economie românească", a afirmat primul ministru.

Emi Boc a discutat la Mioveni şi despre taxa auto.

"Am luat aici informaţiile necesare pentru cel puţin trei componente. În primul rând, vom încerca în Guvern rezolvarea a două chestiuni cu privire la taxa auto: prima e legată de situaţia maşinilor care au intrat în ţară înainte de 15 decembrie 2008 şi a doua e legată de taxa de primă înmatriculare, taxă care trebuie să răspundă nevoilor industriei autohtone, regulilor din UE şi cetăţenilor României", a spus premierul după întâlnirea avută cu membrii conducerii de la Dacia, informează NewsIn.

Taxa auto a ajuns din nou pe agenda de la Bruxelles, ca urmare a noilor reglementări introduse în luna decembrie a anului trecut, a anunţat europarlamentarul Victor Boştinaru, în urmă cu ceva timp.

Link: http://www.realitatea.net/emil-boc--saptamana-viitoare-vom-finaliza-in-guvern-discutiile-despre-taxa-auto_455351.html

Daca aveti chef de comentat ceva.... eu zic mai bine sa mai iesim putin in strada. Zicea cineva ceva de Brasov, parca?

Adrian Cosmin

Mesaje : 37
Data de înscriere : 28/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

ori ACUMA, ori dam BANU !!!

Mesaj  cristi la data de Mier Feb 11, 2009 10:11 am

Daca vrem sa facem si noi "ceva pentru noi" acuma e momentul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trebuie iesit in strada inaninte sa decida ei. Sa ii aratam d-lui Boc care sunt "nevoile cetatenilor Romaniei"
Daca el zice ca varinta taxei trecuie sa corespunda cu aceste nevoi ale noaste, ASA SA FIE. ---> VOTUL NOSTRU A CORESPUNS NEVOILOR DANSILOR !

Daca INTRADEVAR va hotarati si cineva vrea sa organizeze proteste, haideti sa ne mobilizam sa fim uniti si seriosi. In decembrie 2008 4 oameni din Cluj am scos in strada 700 de masini, se poate daca te implici si nu te rezumi numai la comentarii pe forumuri.
ASTEPT UN SEMN DE LA CEI CARE VOR SA SCHIMBE CEVA !!!!!!!!

cristi

Mesaje : 58
Data de înscriere : 05/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

NOUTATI

Mesaj  arares la data de Mier Feb 11, 2009 9:01 pm

UPDATE: Ministrul Mediului: Guvernul va da saptamana viitoare o ordonanta prin care va elimina triplarea taxei auto
de Alina Neagu HotNews.ro
Miercuri, 11 februarie 2009, 15:15 Economie | Auto


Guvernul va da saptamana viitoare o ordonanta de urgenta prin care va elimina triplarea taxei de poluare auto. Masinile noi Euro 4 cu motoare mai mici de 2 litri vor fi in continuare scutite de taxa, insa pana in vara, actuala taxa ar putea fi inlocuita de una anuala, platita in functie de emisiile de CO2 si de cilindreea masinii, a declarat ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.

"Saptamana viitoare vom veni cu o ordonanta care sa modifice ordonanta data in luna decembrie. Modalitatea de calcul a taxei va fi practic aceeasi, insa coeficientii vor fi mai mici, in asa fel incat taxa sa nu mai fie tripla", a explicat ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.

"Elementul nou este notificarea pe care am primit-o de la CE. (...)Trebuie sa obtinem neaparat de la CE avizul pentru diminuarea taxei".

Desi ordonanta asteptata saptamana viitoare nu va aduce o alta formula de calcul a taxei, ci doar o diminuare a acesteia, Guvernul spera ca pana in vara sa puna la punct o alta formula de calcul, o taxa anuala care sa fie mai mare pentru automobilele care polueaza mult. Ministrul spera ca pana la vara va trece prin Parlament proiectul noii taxe. "Taxa de care vorbim in ordonanta pe care o vom da saptamana viitoare este doar o prima faza", a spus ministrul. Faza urmatoare va fi taxa anuala in functie de emisiile de CO2 si cilindreea masinii.

* Nicolae Nemirschi: Cei care au platit taxa triplata si-ar putea primi banii inapoi

Potrivit ministrului Mediului, noua formula de calcul a taxei auto, stabilita prin ordonanta de urgenta de saptamana viitoare, va pastra scutirea de la plata taxei a masinilor Euro 4.

"Vom incerca sa obtinem aplicarea taxei din ordonanta 50, cea din vara, pentru cei care au avut masinile in tara spre inmatriculare pana la 15 decembrie 2008, care din motive tehnice nu au putut sa si le inmatriculeze", a declarat Nicolae Nemirschi intr-o conferinta de presa.

Taxa auto a fost triplata la masinile second printr-o ordonanta care a intrat in vigoare la 15 decembrie 2008.

Schimbarile taxei au fost insotite de formulari neclare si numeroase interpretari, iar in tara soferii au protestat, nemultumiti ca masinile vechi au in multe cazuri taxe mai mari decat suma cu care au fost cumparate.

Reprezentantii Dacia dar si cei ai importatorilor de masini noi au sustinut in mod repetat ca reducerea taxei auto pentru masinile second-hand ar avea efecte dezastruoase asupra vanzarilor de masini noi, iar tara va deveni un cimitir al rablelor din occident.

arares

Mesaje : 21
Data de înscriere : 10/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

timisoara

Mesaj  danny la data de Mier Feb 11, 2009 10:07 pm

TIMISOARA A FOST ORASUL DE UNDE SA RIDICAT REVOLUTIA DAR ACUM ESTE UN ORAS MORT TUTUROR LE E FRICA SI NU MAI VOR SA FACEM A DOUA REVOLUTIE TOTI STAU IN CASA LA CALDURA ,UNDE SUNT OAMENII ACEIA CARE AU LUPTAT PT LIBERTATE ?NOI NU MAI SANTEM IN STARE SA NE CEREM DREPTURILE?TREBUIE FACUT CEVA IN TARA ASTA PLINA DE CORUPTIE SI HOTI TREBUIE SA NE MOBILIZAM SI SA FACEM UN PROTEST IN BUCURESTI SA VINA TOATE ORASELE SI SA NE FACEM AUZITI DAR FARA VIOLENTA DOAR SA FIM ASCULTATI DEOARECE E PACAT SA PRIMI9M AMENZI .INCA O REVOLUTIE ...! affraid

danny

Mesaje : 23
Data de înscriere : 29/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

TIMISOARA

Mesaj  danny la data de Mier Feb 11, 2009 10:09 pm

TREBUIE FACUT CAT DE CURAND POSIBIL INAINTE DE A DA ORDONANTA .JOS TAXA MOARTE CAPCAUNULUI .

danny

Mesaje : 23
Data de înscriere : 29/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

taxa auto se dezbate la ProTV

Mesaj  laty la data de Joi Feb 12, 2009 8:11 pm

cei interesati de taxa auto la ora 21:00 va avea loc o dezbatere impreuna cu ministrul mediului intrati si spuneti-va parerea,am vazut cum o sa fie taxa,o sa fie la mai mica ca cea din 15 decembrie dar mai mare ca cea din Iulie,e tot mare,haideti sa rezolvam ca nu se mai poate: http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/ministrul-mediului-nicolae-nemirschi-vine-joi-la-videochat.html

laty

Mesaje : 26
Data de înscriere : 09/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: F. IMPORTANT DE CITIT!!!

Mesaj  stig la data de Dum Feb 15, 2009 7:47 pm

avatar
stig

Mesaje : 105
Data de înscriere : 06/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Interviu online cu ministrul mediului la PROTV, joi 12.02.2009

Mesaj  Adrian Cosmin la data de Lun Feb 16, 2009 6:10 pm

Interviul este un filmulet de 20 minute, dati clik pe poza cu ministrul mediului pentru a-l vedea !

Link: http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/ministrul-mediului-nicolae-nemirschi-vine-joi-la-videochat.html

Adrian Cosmin

Mesaje : 37
Data de înscriere : 28/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: F. IMPORTANT DE CITIT!!!

Mesaj  cri00000 la data de Mar Feb 17, 2009 9:26 pm


cri00000

Mesaje : 1
Data de înscriere : 17/02/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Noua taxa... veche taxa... aprobata sau in sfarsit modificata 18.02.209

Mesaj  mariusD la data de Mier Feb 18, 2009 6:43 pm

Vreau sa spun cateva neclaritati dar si ceea ce nu multi cunosc
1. cei care au platit taxa triplata, vor primi inapoi diferenta dintre cea triplata si asta actuala (30%) ... praf in ochi
2. pentru cei care si-au adus masina pana pe 15 dec. dar nu au putut so inmatriculeze dupa cum stiti toti ... datorita RAR-ului masi`... vor plati taxa veche.. .. aici am o nelamurire mare..... la ce curs EURO se va plati ? la 3,7 cat era inainte, sau actualul de 4,3 ... asta ar insemna sa platim in + cam 10%... ceea ce e o mare japca...
3. cei care si-au adus masina inainte de 15 dec. au la dispozitie ATENTIE 90 ZILE sa depuna dosarul la administratia financiara...
4. care stie cam ce acte trebuie sa dovedeasca cei care si-au adus masinile inainte de 15 dec?
daca mai stie cineva ceva informatii sa spuna sa aflam cu toti...

mariusD

Mesaje : 6
Data de înscriere : 05/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: F. IMPORTANT DE CITIT!!!

Mesaj  tudor_toy la data de Mier Feb 18, 2009 6:54 pm

[b]deci practic de maine ne putem platii taxa??(inainte de 15)Eu oricum maine la 8 dim sunt cu dosarul la finante!

tudor_toy

Mesaje : 4
Data de înscriere : 27/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: F. IMPORTANT DE CITIT!!!

Mesaj  craksman la data de Mier Feb 18, 2009 11:43 pm

grabeste incet la finante cu dosaru ca pana nu apare in monitorul oficial te plimbi degeaba.mai citeste!

craksman

Mesaje : 10
Data de înscriere : 08/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: F. IMPORTANT DE CITIT!!!

Mesaj  Alex_iasi la data de Joi Feb 19, 2009 7:44 am

Inradevar...cei de la finante ar trebui sa stie cu ce acte putem dovedi ca am adus masina in tara inainte de 15.Eu unul cred ca vor cere contractul de vanzare cumparare si eventual prima chitanta de nr rosii...sau ceva de genu.Daca afla cineva ce acte sunt necesare il rog sa posteze.

Alex_iasi

Mesaje : 15
Data de înscriere : 08/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: F. IMPORTANT DE CITIT!!!

Mesaj  craksman la data de Joi Feb 19, 2009 10:54 am

Alex_iasi a scris:Inradevar...cei de la finante ar trebui sa stie cu ce acte putem dovedi ca am adus masina in tara inainte de 15.Eu unul cred ca vor cere contractul de vanzare cumparare si eventual prima chitanta de nr rosii...sau ceva de genu.Daca afla cineva ce acte sunt necesare il rog sa posteze.eu zic ca dupa radierea de acolo,trebuie sa ai scrisa acolo undeva in acte ,depinde din ce tara e adusa masina

craksman

Mesaje : 10
Data de înscriere : 08/12/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: F. IMPORTANT DE CITIT!!!

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 5 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum